ACORD FORN ARMENGOL

Us presentem el quart acord de patrocini de la propera temporada: FORN ARMENGOL

Forn Armengol va néixer l’any 1939 quan els germans Angel i Jaume van obrir el seu primer forn de pa a la població de Terrassa. Un any mes tard es traslladaven a Sabadell, al Carrer Major, on conserven encara el seu obrador i un dels seus punts de venda.

Actualment Forn de Pa Armengol disposa de 6 punts de venda, tots ells a la població de Sabadell. Tot i el creixement que ha tingut en els últims anys, el més important sempre ha estat treballar de la manera més tradicional, amb esforç, innovant en cada moment per així oferir el millor servei al client, i satisfer les seves necessitats.

Un dels secrets per a poder elaborar productes de qualitat, és sens dubte la selecció de matèries primeres, ens diu en Carles Armengol. Aquesta selecció la fem d’una manera metòdica i acurada.

Forn de Pa Armengol elabora una quinzena de varietats de pa que combinen els d’aparença rústica amb d’altres de normals. A més del pa, les creacions en pastisseria i la seva pròpia línia de gelats “Clean Label” configuren una oferta gastronòmica deliciosa.

Forn de Pa Armengol col·labora amb el Rebost solidari de Sabadell lliurant cada setmana productes que siguin distribuïts entre les famílies de la ciutat en risc d’exclusió social.