ACORD TORRA, S.A.

 

Us presentem el tercer acord de patrocini de la propera temporada: TORRA S.A.

Torra S.A. es va constituir en els seus orígens com a una empresa familiar del sector de la fusta. A mitjans del segle passat va reconduir la seva activitat i es va transformar en una empresa especialitzada en la prestació de Serveis Funeraris.

El 1950 es constitueix l’empresa Servicios Funerarios Hijos de Isidro Torra Figuls, que des d’aleshores i fins l’actualitat es converteix en el concessionari dels Serveis Funeraris de Sabadell.

Cal destacar la rellevància que va tenir, tant en l’empresa de la seva ciutat natal com en el sector funerari nacional, el senyor Cristóbal Torra, molt especialment durant els anys en què va ocupar el càrrec de gerent dels Serveis Funeraris de Barcelona, activitat que va exercir des del 1955 fins a la seva jubilació.

La següent generació va modificar el nom de la societat per l’actual de TORRA S.A., i va fer bastir, en les dependències de l’antiga seu de l’empresa, situada aleshores al carrer de Sant Joan, les primeres sales de vetlla de la ciutat de Sabadell. Més endavant, totes les instal·lacions serien traslladades al nou edifici de la Ronda d’Orient.

Actualment, l’empresa està representada per la quarta generació de la família Torra, néts del senyor Cristóbal, conjuntament amb la família Izard de la Peña.

L’activitat de l’empresa abasta els municipis de Sabadell, Castellar del Vallès, Caldes de Montbui i Sant LLorenç Savall.

El Tanatori de Sabadell i seu social de l’empresa, fou inaugurat el 1992 i des d’aleshores ha estat objecte d’un procés d’ampliació i obres de millora que va concloure el 2007 disposant actualment de 10 tanatosales, sala de cerimònies amb capacitat per a 250 persones, cafeteria i floristeria, el taller de la qual es troba en el mateix tanatori.

La plantilla de TORRA, S.A. representa un actiu fonamental de l’empresa. TORRA, S.A. està acreditada amb la Certificació de Qualitat ISO 9001 i ISO Medi Ambiental 14001.

Amb el propòsit d’oferir un espai més proper i confortable als habitants de Caldes de Montbui, el febrer de 2004 van entrar en servei les Sales de Vetlla de l’esmentat municipi del Vallès Oriental.

L’any 2007 va ser inaugurat el tanatori de Castellar del Vallès, un edifici modern i funcional que disposa de 3 sales de vetlla, sala de cerimònies, oficines i tots els serveis necessaris que ha de poder oferir una instal·lació d’aquesta mena.

L’any 2010 l’empresa comença a gestionar el Cementiri Municipal de Sabadell, iniciant un procés d’ampliació i millora de les instal.lacions i infraestuctures. El juliol del 2011, inaugurem el Crematori de Sabadell, podent oferir així un servei integral en les nostres poblacions.

En la trajectòria de TORRA es conjuguen tradició i vocació de servei amb la formació i professionalització que la societat actual demanda. L’empresa està dirigida por un equip jove i entusiasta, disposat en tot moment a encarar els reptes del futur.