ACTES DEL 75È ANIVERSARI

Estimat/ada membre del Creu Alta Sabadell Handbol,

Amb una immensa alegria t’escric en motiu del nostre 75è aniversari. Recordo amb afecte la temporada 1997/98, quan vam celebrar amb els nostres cinquanta anys d’existència, i ara, en aquest moment excepcional, desitjo compartir amb tu el significat d’aquesta nova commemoració.

Des dels nostres modestos inicis en els anys quaranta fins a l’actualitat, hem viscut una transformació extraordinària, adaptant-nos als canvis en l’àmbit esportiu, econòmic i social. Durant els setanta-cinc anys de la nostra existència, el Creu Alta Sabadell Handbol ha assolit fites esportives notables dins de l’handbol català i espanyol. Hem superat situacions delicades amb determinació i il·lusió renovada, gràcies al compromís de les persones que, en diferents èpoques, han estat part essencial del nostre club, ja sigui com a jugadors o directius.

La mateixa passió que va donar vida al nostre club fa setanta-cinc anys continua ressonant amb força avui en dia. En aquesta temporada, amb més de 220 jugadors/es, vivim una època de màxima esplendor a nivell social i esportiu. Estem a punt de consolidar tota la línia femenina, un pas significatiu que reflecteix el nostre compromís amb la inclusió i l’expansió del nostre estimat esport.

Amb aquesta carta, t’envio una cordial invitació a participar activament en els actes que hem preparat per a la commemoració del nostre 75è aniversari, que tindran lloc en el transcurs d’aquesta temporada. 

  • La primera d’elles serà una exposició al Casal Pere Quart del 19 de gener al 6 de febrer de 2024.
  • El divendres 26 de gener, també al Casal Pere Quart, farem la presentació del vídeo commemoratiu del 75è aniversari. Posteriorment, farem una taula rodona amb els principals protagonistes.
  • I per tancar els actes, el dissabte 24 de febrer farem un dinar de retrobament.

Aquestes celebracions són un homenatge a tots nosaltres, una oportunitat per retrobar-nos i evocar tant el passat com el present del nostre estimat club.

Amb l’anticipació d’aquests moments únics, celebrem junts l’orgullós llegat del Creu Alta Sabadell Handbol i esperem amb il·lusió els molts èxits i emocions que encara ens depara el futur.

Cordialment,

Albert Bosch

President del Creu Alta Sabadell Handbol