BON ESTIU A TOTHOM!

Un final de temporada massa estrany, però carregat de novetats.

Benvolguts amics del Creu Alta Sabadell Handbol

En primer lloc dir-vos que esperem que estigueu, tan vosaltres com el vostre cercle, tots bé de salut i amb ganes d’handbol.

Aquest any ha estat ben estrany per a tothom: d’un dia per l’altre vam haver de suspendre les nostres activitats i confinar-nos per al bé de tots plegats. Ja fa tres mesos i mig d’això i, tot i que no hem pogut trepitjar el parquet, hem seguit treballant de cara a la pròxima temporada.

La temporada 2020/21 tindrà algunes novetats que us volem fer saber: per un costat, el Sènior A ha aconseguit l’ascens a Primera Nacional després d’una molt bona temporada en què anava en primera posició en el moment de l’aturada i, per un altre, el Sènior B també ha ascendit a la Segona Catalana en la última jornada abans del confinament.

D’altra banda, anunciar-vos que començarem l’any amb més de 150 fitxes correposnents a jugadores i jugadors de totes les edats. Anem creixent de mica en mica i el més bo és que ho fem per sota, per la base. Per aquest motiu, hem estat demanant a l’Ajuntament més hores de pista per tal que tots els equips puguin entrenar en condicions. Ens han concedit hores a la pista de l’escola Samuntada (al costat de la Torre de l’Aigua) i estem organitzant-ne els horaris. Us avancem que és probable que introduïm un tercer dia d’entrenament en equips de base de camp gran (infantil, cadet i juvenil).

  • L’inici dels entrenaments de minihandbol (prebenjamí, benjamí i aleví) serà el dimarts 15 de setembre i l’horari serà el mateix: de 17:30 a 18:45.
  • L’inici dels entrenaments de camp gran serà la última setmana d’agost (si ens obren el pavelló) i, en cas contrari, començarem el dia 1 de setembre (horaris encara a concretar).

En clau de comunicació us avancem que, en la propera temporada, podreu gaudir de tots els partits de camp gran que es juguin a Cal Balsach en directe per streaming. No obstant això, si us plau, no deixeu de venir a donar el vostre suport des de la grada per aquest motiu.

Com ja heu pogut veure a les xarxes socials, ahir divendres es va començar una campanya de micromecenatge amb l’objectiu d’obtenir més recursos econòmics per encarar, amb més solvència, el nostre primer any a Nacional.

Us deixem l’enllaç i us demanem, sempre que sigui possible, que col·laboreu i, sobretot, sobretot que en feu màxima difusió:

UN SOMNI FET ASCENS

Agrair-vos un any més la vostra col·laboració i us animem a seguir atents les xarxes socials on presentarem totes les novetats de cara a la temporada vinent.

També agrair a tots els patrocinadors i col·laboradors el suport que, any rere any, ens aneu mostrant.

Fem bondat, descansem durant l’estiu i ens veiem al setembre!