RESUMS CATHANDBOL 17-18/11

H. Cambrils 28-31 C.A. Sabadell Handbol A

Els cambrilencs van fer una grandíssima primera part arribant a dominar de 7 en algun moment i tancant al descans amb 18-14, davant un equip visitant desconegut.

Però l’equip local no va poder mantenir el ritme i va caure davant un equip arlequinat, que a la segona part es va centrar, va estar fort en defensa, va córrer com li agrada i als deu minuts ja havia igualat el marcador i de seguida es va posar per davant agafant 5 gols d’avantatge, i va guanyar sense patir massa.

  • Els màxims golejadors van ser Jordà Garcia (9) per als locals i Jordi Pujolà (5) pels visitants, on van marcar 11 jugadors.
Els sabadellencs s’han retrobat amb el triomf després de la derrota a casa davant Bordils B (handbolsabadell.cat)

Font: Cathandbol

C.A. Sabadell B 33-31 Vilanova

L’equip local, el més golejador del grup, va obtenir la tercera victòria seguida i es fica ja en zona de “play-off” d’ascens. No va ser fàcil el triomf, ja que els visitants superaven la fluixa defensa arlequinada, controlaven el partit i guanyaven 18-23 als 11 minuts de la segona part.

Un temps mort dels locals va canviar el signe del partit (Foto: Joan Carles Manzano, handbolsabadell.cat)

 

Un canvi defensiu dels locals, després d’un temps mort, va trencar els esquemes als visitants que van veure com el seu avantatge s’esfumava i en pocs minuts passava a ser desavantatge de 5 gols quan faltaven tres minuts i tot quedava decidit.

Al final el Sabadell va superar el Vilanova (Foto: Joan Carles Manzano, handbolsabadell.cat)