CATHANDBOL 29/01

Partit trepidant entre dos equips de la part alta (millor atac contra millor defensa de Lliga) i en el qual els visitants van fer valer la seva condició, per obtenir dos punts de gran valor i que deixen els sabadellencs una mica despenjats de la lluita pel segon lloc.

Va ser un partit dur i travat gracies a la bona defensa i el molt bon replegament dels visitants que no va deixar quasi en cap moment córrer els homes d’Isra. En l’equip banyolí destacava també la bon  conducció del seu central i també el llançament exterior d’un dels seus laterals.

Un moment del partit amb marcador ben curiós (23-24 quan es portaven 25:26)

Durant la primera part cap equip ha marxat a més de 2 gols en el marcador i al descans s’ha arribat amb empat a 13 gols.

A la segona meitat ha continuat la mateixa tònica, però quan s’entrava en els últims 7 minuts el Banyoles ha agafat un avantatge de 3 gols i possessió. Però han perdut 2 pilotes i el Sabadell s’ha tornat a posar al partit, però en els instants decisius els visitants han estat més centrats i han aprofitat algunes errades locals per acabar guanyant.

Font: www.cathandbol.cat