Col·labora amb nosaltres

COL·LABORA AMB NOSALTRES

El Creu Alta Sabadell Handbol és un club sense ànim de lucre que té com objectiu el foment de la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva. Busquem ser un referent tant pels nostres resultats esportius com per la nostra gestió sostenible, oberta, integradora i vinculada al barri de la Creu Alta i de Sabadell. A més a més, creiem en l’esport per transmetre valors que ens defineixen: valor educatiu, social, competitiu i de salut.

Com podreu veure en el document adjunt, actualment el nostre club està format per més de 100 jugadors/es i, amb molt d’orgull, podem afirmar que estem en un gran moment, tant a nivell esportiu com social. Amb una gran vinculació amb el barri de la Creu Alta i portant el nom de la ciutat per tot Catalunya, creiem que podem ser una bona plataforma per difondre la vostra empresa i els valors que representa.

Un dels principals objectius d’aquesta campanya és realitzar un salt qualitatiu en tots els aspectes del club sense deixar-ne a ningú al marge. Com molt bé defineix la nostra missió, visió i valors, creiem que la pràctica esportiva ha de ser accessible a tothom i, per aquest motiu, necessitem augmentar els ingressos extraordinaris no vinculats a les quotes dels jugadors. Aquesta major capacitat econòmica ens permetria créixer i obtenir més visibilitat encara.

Per  acabar, agrair-vos el temps dedicat i, si teniu qualsevol dubte o creieu que existeixen altres possibilitats de col·laboració, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per parlar-ho.

DOSSIER C.A. SABADELL HANDBOL

Deixa un comentari