COMUNICAT OFICIAL 17/04

Comunicat Oficial del Creu Alta Sabadell Handbol

Des del Creu Alta Sabadell Handbol, volem condemnar enèrgicament l’incident ocorregut ahir diumenge durant el partit dels cadets, que va resultar en un comportament inacceptable per part d’una persona vinculada al club. Com a club, considerem aquesta conducta intolerable i no representa els valors que promovem com a entitat esportiva.

Volem expressar les nostres més sinceres disculpes a tots els afectats per aquesta situació, incloent-hi els jugadors, l’àrbitre i els pares i mares presents. Estem compromesos en mantenir un ambient positiu i respectuós en tots els nostres partits i esdeveniments esportius.

Estem a plena disposició de la federació i el comitè de competició per col·laborar en tot el que creguin convenient per esclarir els fets i prendre les mesures adequades. Tot i que és la primera vegada que ocorre una situació com la viscuda, com a club, prendrem les accions necessàries per garantir que aquest tipus d’incidents no es repeteixi en el futur, incloent-hi reforçar la formació en valors esportius i les conductes adequades.

Reiterem el nostre compromís amb el fair-play, el respecte i la tolerància en el món de l’handbol i treballarem durament per mantenir aquesta actitud en tot moment.

Atentament,