CRÒNICA: BM GRANOLLERS C – SÈNIOR A

BM. GRANOLLERS C 23
SÈNIOR A 34

Partit jugat el dijous dia 12, corresponent a la setmana del pont, i ben resolt pels homes del Sergi que han fet un partit seriós des del primer minut. Aquesta seriositat ha servit per agafar diferències importants en el marcador, ajudats pel Caña que ha abaixat la persiana a la porteria (a tancat la primera part amb un 62.3% d’aturades!) que  ha permès córrer. A més a més, quan no es feia gol en les transicions, es feia amb l’atac estàtic. Bona feina  dels extrems i en Roger en atac. S’arriba a la mitja part amb una diferència de +9 gols. Tot semblava decidit amb el 10 a 19.

A la represa els locals ho han intentat,  però la defensa arlequinada ben aposentada i la bona feina de la porteria. En Lluís, que ha jugat els últims 20 minuts, ha tancat amb un 47,5% d’aturades. I així, sense patir massa, s’arriba al final del partit amb el marcador de 23 a 34.

Pel Sabadell Handbol han jugat Caña i Lluís a la porteria i com a jugadors de camp Eloi, Isidre, Jacobo, Roger, Albert, Miky, Ramón, Martí, Sergi, Vili, Jordi, Guillem i Unai.

El dissabte vinent a les 18,15 el Sabadell rep a l’Handbol Canovelles, equip complicat que l’any passat es va endur els punts. Esperem veure la millor versió dels arlequinats i sumar els dos punts que ens permetin mantenir-nos segons a la classificació, a un punt del Terrassa.