CRÒNICA: BM GRANOLLERS C – SÈNIOR A

BM GRANOLLERS 28
SÈNIOR 33

Partit jugat a l’hora dels xurros del diumenge, 10:15 que amb el canvi d’hora semblava un partit d’infantils. A més a més, primer partit després de la baixa de l’Isidre que ha acabarà la temporada amb el Sant Quirze de primera nacional. Aprofitem des d’aquí per desitjar-li tota la sort en les fases de divisió d’honor B.

Adormits de sortida, els homes d’en Sergi estaven molt tous en defensa i poc compactes, permetent als locals llençar fàcilment sense oposició. Poc a poc, els arlequinats anaven retallant el marcador amb la bona actuació del Cesc, fins que s’ha lesionat, i el Miky. Tot i això, l’atac del Sabadell era lent i massa previsible. S’arriba a la mitja part amb un 18 a 14 pel Granollers.

A la represa s’ha vist a l’equip arlequinat que coneixem: defensa molt eficient, amb ajudes i atac amb més velocitat de pilota. En 10 minuts els homes del Sergi han aconseguit empatar a 22, ajudats per la segona en Xavi a la porteria que ha fet una segona part excel·lent amb un 55% d’aturades. Des d’aquí els arlequinats han trencat el partit obrint cada vegada més avantatge, arribant-se al final del partit amb el marcador de 28 a 33. Cal destacar el partit del Miky, un exemple per tothom, amb uns números descomunals.

Pel Sabadell han jugat Caña i Xavi a la porteria i Cesc, Eloi, Albert, Miky, Sergi, Guillem, Unai, Roger, Oriol, Ramón, Jordi i Vili.

La setmana que ve el C.A. Sabadell Handbol rep a l’Handbol Terrassa el dissabte a la tarda, a les 18.45. Esperem fer un bon partit per tancar una molt bona temporada de lliga a Can Balsach