CRÒNICA: CEH VENDRELL – SÈNIOR B

CEH EL VENDRELL 24 – 21 SÈNIOR B

Segon partit de lliga i segona derrota.

Primer desplaçament de la lliga amb la segona excursió més llarga prevista. Amb temps de sobres per fer un molt bon escalfament, es nota de sortida amb un contundent 2-6: defensant amb una altíssima intensitat que ens permet córrer i simplificar les coses. Temps mort local que els serveix per reordenar-se i, conjuntament amb la primera crisis ofensiva, empaten a 7 gols. Temps mort visitant per sortir de l’embut ofensiu on ens havíem ficat i acabar la primera part amb un 9-12 que semblava que fixava les bases per una bona segona part.

Com a l’inici del partit, sortim endollats en defensa i obrim forat de cinc gols. Com a la primera part, els locals demanen temps mort i canvien el seu sistema defensiu i se’ns apaguen les llums en atac. Passem d’un marcador més que favorable de 12-17 a un 19-17. Errors continuats en atac (llançaments precipitats, passes al hiperespai, faltes tècniques, etc…) no permeten treure rendiment a una bona defensa i porteria. El últims dos minuts en la juguem a pressió a tota la pista però surt creu (24-21).

A la porteria en Quel -bon partit-, mentre que a la pista han jugat Xals, Arnau, Éric, J. Ruiz, Jordi J., Héctor, German, Xavi, Roger R., Ton. Agrair a l’Oriol la seva presència tot i estar tocat.

 

 

Fotos partit (Joan Carles Manzano)