CRÒNICA CLARET – SÈNIOR B

Diumenge 06/05/2018

HANDBOL CLARET 22
CREU ALTA SABADELL HANDBOL 23

Gran partit.

Partit disputat diumenge sis de maig a la Verneda.

S’enfronten dos vells coneguts, avui s’hi juguen molt, el que perdi queda pràcticament fora de la lluita per l’ascens, avui ha sortit bé i ara toca rematar la feina.

Serà molt i molt complicat, s’han de guanyar els dos partits que queden, el “factor pista” ens és favorable, la resta del guió encara està per escriure, un derbi i un partit amb l’equip que ens va clavar la pitjor tova de la temporada.

Però gaudim del partit d’avui…

Primera part 11 a 10

Els locals comencen imposant el seu joc, avui toca afinar la defensa i jugar un partit a la mida dels barcelonins, ritme lent, “veterania” enfront un equip que avui no pot córrer i que ha d’assegurar els atacs i defensar amb tot.
Les diferencies, són mínimes però els claretians marquen la pauta i juguen el seu joc, per alguna cosa és l’equip menys golejat de tot l’handbol català.

Segona part 11 a 13

El guio, segueix essent el mateix fins a mitjans la segona part, en què els arlequinats es posen per davant, ara un i dos amunt, ara empat, ara un, ara dos, ara un….s arriba als últims minuts i toca tirar de ofici, i aquest curs ja en tenim de lliçons a l’esquena, Ripollet, Martorell i Claret a casa, Vic...ara som nosaltres els que administrem els últims minuts i rematem la feina.

Ha estat molt emocionant i molt gratificant. Això és l’esport.

Tots han estat grans: Jordi P 3, Guillermo 3, Roger S. 2, Roger R. 1 (gol decisiu), Jordi R. 1, German (el millor) 6, Cavero 4, Carles, Pablo 3, Jordi J, Arnau i Ton.
Avui a la porta Oriol que ha “desviat “un penal, i Lluís que ha jugat un dels millors partits d’arlequinat, no pel nombre d’aturades si no per la generositat que ha tingut amb l’equip.

Toca més que mai estar amb l’equip.

Deixa un comentari