CRÒNICA: FINALS NACIONALS DE L’ALEVÍ FEMENÍ

Per segon any consecutiu l’equip aleví femení ha participat a les finals del Campionat de Catalunya dels Jocs Esportius Escolars.

El primer any va servir com a aprenentatge i per anar guanyant experiència. Aquest any, després d’aconseguir uns resultats immillorables durant la temporada, l’objectiu era mesurar el nivell amb els millors equips i lluitar per tot. Al primer partit van superar a un equip molt físic com el Tarragona, que les va permetre arribar a semifinals. El partit de semifinals contra el Sant Andreu es va decidir a la segona pròrroga per un sol gol, l’equip va lluitar fins al final però no va ser possible arribar a la desitjada final. Al partit pel tercer i quart lloc, contra l’Amposta, el cansament no les va permetre jugar com ho han fet tot l’any i no van tenir opcions.

Els resultats obtinguts durant aquests dos anys demostren la progressió d’aquest equip. Esperem que amb el pas a la categoria infantil, que serà dur, les ajudi a millorar i permeti continuar amb el projecte del femení al Creu Alta.

Salut i Handbol!