CRÒNICA: GRANOLLERS B – SÈNIOR A

BM. Granollers 34
C.A. Sabadell Handbol 23

Partit jugat el diumenge, al pavelló del Congost, que ha acabat amb derrota contra un dels equips referents de la categoria: equip sobrat de qualitat, jove i amb una velocitat envejable.

En una sortida imprecisa dels arlequinats, els locals han aprofitat per córrer al contraatac a cada pèrdua de pilota o xut fallat. Passat l’estrès dels primers minuts i amb una millora en atac, però sobretot amb una bona defensa, els arlequinats han aconseguit frenar la dinàmica i avançar-se al marcador. L’entrenador local a fet alguns canvis per consolidar més la defensa i hi han aconseguit tancar les portes a l’atac visitant. Han obert forat al marcador, donant a l’equip una certa tranquil·litat (10-6, min 15). Temps mort arlequinat per donar llum l’atac i, tot i que s’ha millorat en les pèrdues de pilota, els locals han obert el marcador del 16-12 al minut 27 al 19-12 de la mitja part.

A la mitja part en Sergi ha remarcat la principal correcció a fer: evitar els errors en atac. A la represa s’ha retallat el marcador, cinc gols de diferència, però ha estat un miratge. Ràpidament els del Vallès Oriental han tornat a obrir el marcador fins al 34-23 final.

Moltes pèrdues de pilota i molts errors en llançaments de sis metres (21 en total), han donat ales a un equip que corre com cap altre a la categoria.

A comentar la lesió que ha patit el Siscu, a la meitat de la segona part, que fins aquest moment estava fent una bona feina a la pista. Esperem que es recuperi ben aviat. Cal destacar per part del Sabadell al Jordi Altés i Eloi Vila.

Pel Sabadell han jugat Caña i Sebas a la porteria i, com jugadors de camp Cesc, Eloi, Isidre, Miky, Blai, Carrillo, Unai, JacoboSiscuPujolà, Altés, Vili, Guillem i Marti.

El dissabte que ve, a les 20.00, s’estrena la lliga a Balsach davant del Sant Joan Despí. Esperem veure la primera victòria en aquesta categoria. A hores d’ara, sense públic.

Fotos del partit (Jordi Vilas)