CRÒNICA: H. BORDILS B – SÈNIOR A

H. BORDILS 21
C.A. SABADELL HANDBOL 31

Partit jugat el passat dissabte a les 19:30 el pavelló de l’Handbol Bordils. Equip sempre complicat a casa seva, però els arlequinats han fet un partit molt seriós, sobretot en defensa, i amb les idees clares en atac.

A diferencia dels darrers partits, l’entrenador arlequinat comptava amb quasi tota la plantilla i això sempre va bé. Bon començament arlequinat: defensa sòlida i atac segur. A destacar els primers 20 minuts del Caña a la porteria, amb un 75% d’aturades que ha permès  córrer als arlequinats, agafant ràpidament un avantatge de +3 gols. Amb la tranquil·litat del control del marcador, s’ha aconseguit ampliar la diferencia en el marcador, amb un Martí sòlid i efectiu en el llançament exterior, fins al 9 a 14 de la mitja part.

A la represa, el mateix guió: molt segur el Caña (ha tancat el partit amb un 52%) i els gols anaven caient per part arlequinada. Després d’un canvi defensiu local a 3:3 fallit (on els arlequinats  han aprofitat per agafar una renda de +12 gols de diferència, 12 a 24), han tornat al clàssic 6:0 gironí. En aquest moment,  és quan els homes d’en Sergi han tingut 10 minuts de total desconnexió que ha permès als locals fer un parcial de 9 a 2, deixant un perillos +5 pel Sabadell. Temps mort per “llegir la cartilla” i reclamar tensió als jugadors. Les coses han tornat al seu lloc i s’arriba al final del partit es el marcador de 21 a 31.

Avui és per felicitar a tot l’equip per la feina ben feta. Com a data curiosa es pot destacar que ha marcat tothom. Pel Sabadell Handbol han jugat Caña i Xavi a la porteria i Eloi, Cesc, Jacobo, Guillem, Martí, Isidre, Miky, Albert, Unai, Roger, Sergi i Jordi.

La setmana que ve ens visita l’Handbol Vilamajor. Equip que està en plena batalla de la zona baixa i que vindrà molt necessitat de punts.  S’ha de tornar a veure la millor versió arlequinada i sumar els dos punts per mantenir-nos en places de fases d’ascens.