CRÒNICA: H. CAMBRILS – SÈNIOR A

HANDBOL CAMBRILS 28
SÈNIOR A 31

Partit amb dues cares ben diferenciades: primers 25 minuts deplorables, després canvi de xip i partit resolt amb solvència.

Partit jugat el dissabte a les 20.00 davant d’un equip que porta guanyat dos partits en aquesta lliga i, que en pretemporada, es va guanyar un amistós amb certa comoditat.
Com sols passar en aquests casos el partit es va complicar molt de sortida. Els homes d’en  Sergi, tot hi estar advertits, van sortir molt tous en defensa i amb poc ritme d’atac, fet que va esperonar als locals que, després d’anar ajustats en el marcador als primers 10 minuts, van començar a agafar avantatges importants aprofitant els errors dels visitants en atac, pèrdues de pilota, llançaments errats.

Arribats al minut 25 de la primera part el marcador era un preocupant 17 a 10. Temps mort demanat per parts dels arlequinats on el míster llegeix la “cartilla” per l’actitud de l’equip a la pista. En aquest punt és on l’equip ha canviat totalment l’actitud en defensa, permeten recuperar pilotes i treballar molt millor en atac. S’arriba a la mitja part amb el marcador de 18 a 14 pels locals.

A la mitja part el Sergi comenta algunes correccions a fer i sobretot demana actitud a la pista. A partir d’aquí l’equip ha jugat com sap fer-ho i, com a resultat d’aquest canvi, al minut 6 de la segona part ja s’havia empatat el partit a 20 gols. Aquí és quan els locals han perdut una mica de pistonada i els arlequinats, amb una defensa més sòlida ajudats a la porteria pel “Caña”, han trencat definitivament el partit, arribant a tenir avantatges de +5 gols al minut 27. En els últims minuts, el Cambrils ha aconseguit maquillar una mica el marcador amb el resultat final de 28 a 31.

Per al Sabadell Handbol han jugat Xavi i Juan a la porteria i com a jugadors de camp Eloi, Cesc, Jordi, Guillem, Miky, Unai, Albert, Isidre, Roger, Borja, Sergi i German que ha tornat a fer una molt bona segona part en defensa.

El dissabte que ve a Can Balsach es rep a l’Handbol Gavà, equip que està empatat de punts amb el Sabadell. Important guanyar, doncs és un rival directe en la classificació. Esperem veure la millor versió dels arlequinats.