CRÒNICA: H. CARDEDEU – SÈNIOR A

H. CARDEDEU 30
SÈNIOR A 31

Partit jugat el dissabte davant d’un Cardedeu amb moltes baixes. Per part dels arlequinats també presentava baixes importants, però reforçats per alguns components del sènior B.

De sortida en Sergi ha demanat, sobretot, actitud i que ningú és penses que el partit estava guanyat abans d’hora. Realment els arlequinats han fet de sortida molt seriosa amb  una bona defensa i, sobretot, aprofitant els contra atacs i els balanços ofensius.  Ràpidament s’han agafat 5 gols de renda en el marcador. Tornem a destacar l’excel·lent actuació de l’Unai tant en atac com en defensa. El perill principal dels locals venia del lateral esquerre que, amb el seu llançament, mantenia als locals dins del partit (14 – 20 a la mitja part).

 A la represa del partit els locals han potenciat els contra atacs i contra gols, ja que en atac estàtic els hi costava molt fer gol. Per part arlequinada hi hagut un cert relaxament que ha provocat un augment important dels errors i pèrdues de que ha permès als locals “afusellar” al “Caña” des de sis metres i, poc a poc, retallar distancies en el marcador arribant-se al minut 28:48 en què s’han posat a sols un gol de l’empat. Una altra absurda pèrdua de pilota en el següent atac, ha donat la possibilitat d’un conta atac dels locals que el Caña ha aturat. Amb poc més de mig minut per jugar (29:33), s’ha dement temps mort per preparar l’últim atac i, com acostuma a passar en aquestes situacions,  una altre pèrdua de pilota.  Per sort el pase del contra atac local és interceptat pels arlequinats, finalitzant el partit amb el marcador de 30 a 31 pel Sabadell Handbol.

Per al Sabadell han jugat Xavi i Caña a la porteria i com a jugadors de camp Cesc, Albert, Miky, Unai, Jordi Pujolà, Sergi, Guillem, Pere, Jordi Ruiz i Vili.

Ara el C.A. Sabadell Handbol ha finalitzat primer de grup i haurà de fer l’encreuament amb el segon de l’altre grup,  Handbol Cooperativa Sant Boi, que està fent un molt bon final de temporada. Esperem veure la millor versió dels arlequinats per intentar passar a la següent fase de la copa Gonzalo Usero que, arribats aquest punt, ja ens enfrontaríem contra un equip de 1a Nacional.