CRÒNICA: H. COOPERATIVA – SÈNIOR A

H. COOPERATIVA 27
SÈNIOR A 26

Partit avançat a dijous  contra Handbol Cooperativa Sant Boi, un bon equip que està fent un gran final de temporada. De sortida el marcador ha estat ajustat, gol amunt gol avall, fins a arribar al minut 15 on els locals han agafat un cert avantatge en el marcador (+2/3). Com que als arlequinats els hi costava mantenir el nivell defensiu, en Sergi ha canviat defensa passant a 6:0, però no sense el resultat esperat ja que els locals anaven trobant opcions de penetrar en la defensa arlequinada. Faltava un punt més de consistència defensiva (15 – 12 a la mitja part).

A la represa ha predominat un cert caos fins al minut 7: innumerables pèrdues de pilota en atac i males seleccions de llançament han permès als locals agafar un avantatge de 7 gols (20 – 13). Resultat pèssim per ser un partit d’eliminatòries de copa. Aquí és quan ha aparegut en Caña que ha baixat la persiana uns 10 minuts. Això ha esperonat a l’equip que ha començat a rotllar sobretot en atac i, amb molta més solvència defensiva, contactes, ajudes posant amb moltes dificultats els atacs dels locals. S’arriba al minut 27:46 on els arlequinats aconsegueixen empatar a 26. Temps mort local per preparar jugada quan i, amb un bon llançament del lateral esquerre, fan gol (27-26). Amb poc més de 4 segons no s’ha pogut empatar (27-26 fnial).

Pel Sabadell Handbol han jugat Xavi i Caña a la porteria i com a jugadors de camp Cesc, Eloi, Albert, Unai, Miky, Jordi, Guillem, Roger, Vili, Oriol i Ramón.

El partit de tornada es juga el dijous dia 23, a les 21.30 a Can Balsach.  Partit de cara o creu per passar de ronda.