CRÒNICA: H. MANYANET – SÈNIOR A

HANDBOL MANYANET 22
SÈNIOR A 22

Salvem els mobles… Partit disputat dissabte u de desembre al “fred” pavelló de l’Illa diagonal.

Primera part 12 a 10
Començament amb molts errors per part arlequinada que els locals aprofiten per a anar fent la seva. Es posen per davant i agafen una cómoda renda de tres a quatre gols ajudats per una porteria molt inspirada. Sembla que estem massa confiats en les nostres possibilitats i que ja ho resoldrem més endavant… Temps mort i escurcem diferencies abans del descans.

Segona part 10 a 12
De nou sembla que sortim massa tous i els barcelonins es posen a cinc als tres minuts de la represa, 15 a 10. Alarmes activades plenament. Davant tenim un equip que resol amb el tir de nou i en el joc amb el pivot. Jugadors de molta envergadura, reforçats aquest curs amb jugadors del desaparegut Sant Miquel .

Toca remuntar i, tot i no seleccionar bé el tir, anem eixugant les diferencies. En “Caña” abaixa la persiana i, en atac, un molt inspirat Cavero tira del carro: parcial de 3 a 10 al minut 21. Marcador 18 a 20, sembla que ho tenim però l’esforç per arribar fins aquí ha estat molt gran i els locals encara no han dit la seva.

Reaccionen els barcelonins i de nou es posen per davant, 21 a 20. Últims instants d’ infart: empat visitant i últims segons amb pilota local. Tot i això, encara recuperem i arribem a tenir el darrer llançament del extrem…22 a 22.

Toca aprendre a sortir tensos des de bon principi. Comencem a tenir masses experiències en aquest sentit i no sempre sortirà bé. S’ha de veure aquest partit com un avís. Queda palès que a Lliga no hi ha cap equip fàcil.

Dimarts jornada intersetmanal on rebem el Granollers a les 21.30. Toca guanyar si volem consolidar la tercera plaça .

Ha jugat , a la porteria Caña i Lluis. A la pista, Cavero, Pere, German, Jordi, Eloi, Unai, Miqui, Isidre, Cesc, Borja, Oriol, Sergi i Vili.

Fotos del partit (Jordi Vilas)