CRÒNICA: H. MOLINS DE REI – SÈNIOR A

 

H. MOLINS DE REI 29
SÈNIOR A 31

Partit jugat el dissabte davant d’un equip que sols havia perdut un partit a casa seva, d’un gol, davant del líder l’Handbol Gavà.

De sortida els locals amb el seu ritme d’atac i fent treballs de dos entre central i pivot i, acompanyats  per una bona primera part del seu porter, els ha permès anar quasi sempre davant del marcador amb petits avantatges +1 o empats. S’arriba a la mitja part amb el marcador de 17 a 16,. Tot per decidir.

Al descans en Sergi comenta els ajustaments que s’han de fer, sobretot en defensa, per frenar la sangria de gols que arribaven amb una certa facilitat. Al començament de la segona part intercanvi de gols fins a arribar al minut 7, on la defensa arlequinada ha començat a “carburar” i, conjuntament amb l’actuació d’en Caña a la porteria (45% d’aturades), ha permès als arlequinats poder córrer i trencar el ritme als locals que veien com perdien el control del partit. Al minut quinze, i després de deixar sense marcar als locals en 10 minuts, l’avantatge per al Sabadell Handbol era de 20 a 25. L’entrenador local ha fet canvis per intentar reconduir la situació i, aprofitant un parell d’exclusions arlequinades, els locals han reduït les diferències a un ajustat 28 a 29 al minut 26. Aquí és on els arlequinats han estat molt segurs en atac, fent gol cada vegada que atacaven i movent-se amb diferències de +2 a +1 gols. Els arlequinats han aconseguit tancar el partit amb el marcador de 29 a 31, amb un bon final de partit de l’Isidre. Dos punts molt importants que permeten al C.A. Sabadell Handbol estar a la part alta de la classificació.

Bon partit en global, important la progressió del Martí dintre de l’equip. Per part del Sabadell han jugat Xavi, Caña i Lluís a la porteria i, com a jugadors de camp, Eloi, Cesc, Isidre, Albert, Ramón, Jacobo, Marti, Miky, Sergi, Guillem, Roger i Vili.

El dissabte que ve (16/11 a les 20.15) es rep a l’Handbol Bordils B. Equip complicat al tractar-se del segon equip d’un equip de Divisió d’Honor Plata. Com sempre, esperem veure la millor versió arlequinada i anar sumant per estar a dalt de la classificació.