CRÒNICA: H PARETS – SÈNIOR A

H. PARETS 33
SÈNIOR A 31

Inici de partit amb una fluixa defensa que els locals han aprofitat per situar-se d’entrada amb +2 gols als primers cinc minuts. Aquest fet ha esperonat als paretans que, veient que els arlequinats no estaven gens inspirats ni en defensa ni en d’atac, s’han mantingut per sobre del marcador. El munt d’errors de llançament de sis metres i els “despistes” en defensa propiciaven que els locals trobessin fàcilment la porteria arlequinada, arribant a tenir cinc gols d’avantatge. Tot i els canvis fet per en Sergi, no hi ha hagut manera de controlar el marcador, arribant a la mitja part amb el 16 a 14 a favor dels locals..

Lleida la “cartilla” a la mitja part, s’ esperàvem canvis però no han arribat. Tot igual. Continuats errors defensius, deixant espais als contraris que, amb treballs de dos contra dos, cada vegada treien rendiment. Tot i això, cada vegada que ens posaven a menys un gol, una errada en atac frustrava la possibilitat d’empatar i els locals es tornaven a posar amb dos gols d’avantatge amb facilitat.

Al minut 28:04, en què el marcador era de 32 a 30,  s’ha produït l’exclusió d’un jugador local. Amb dos atacs amb superioritat per intentar reduir les distancies en el marcador semblava que seria possible, però avui no era el nostre dia i tot ha sortit malament. Dues pèrdues de pilota han permès als locals en inferioritat assegurar el marcador amb la victòria de 33 a 31. En resum, empanada general.

Aquest és un clar exemple de quina intensitat necessitem com equip. Necessitem estar molt endollats per encarar els partits. Amb la intensitat del dia del Banyoles o el Sant Martí, tot i la derrota, no haguéssim tingut tants problemes.

Per al Sabadell Handbol han jugat Xavi i Caña a la porteria i com a jugadors de camp Isidre, Eloi, Albert, German, Jordi, Roger, Oriol, Unai, Guillem, Sergi i Miky, el millor del partit.

La setmana que ve els Sabadell Handbol rep a l’Handbol Canovelles, equip lluitador i complicat. esperem veure la millor versió dels arlequinats i poder passar pàgina.