CRÒNICA: H. RIPOLLET – SÈNIOR B

H. RIPOLLET 32
SÈNIOR B 35

Victòria treballada en un camp complicat

Partit disputat el passat dissabte a Ripollet. De sortida, els dos equips comencen amb un intercanvi de gols, però un com assentada la defensa arlequinada, es comença a obrir una bona escletxa al marcador. S’arriba a la mitja part amb un clar 13-19 favorable als visitants. A part de la bona primera part, ja es veia que l’ambient era massa tens per tractar-se d’un partit d’handbol.

A la represa, els locals han pujat la intensitat defensiva i han aconseguir que ens bloquegéssim a l’atac els primers minuts de la segona part. Vuit minuts sense marcar han permès que el Ripollet no només empates, si no que es poses davant d’un gol (24-23). Un cop trencat aquest mal inici, s’ha començat a trobar a porteria amb certa facilitat un altre cop. En aquest moment es quan s’ha produït un incident entre la banqueta local i un fotògraf que, a part de ser reprovable, creiem que ha perjudicat al propi equip local que encara s’ha crispat més.

Una millor defensa visitant, acompanyat amb la bona feina del Lluís a la porteria, ha permès anar agafant avantatge (+5) per arribar als últims minuts tranquils fins al 32-35 final.

Més lamentable ha estat el incident viscut a les grades un cop el partit havia acabat. Creiem que aquestes actituds no només son reprovables, sinó que han de ser completament erradicades dels pavellons. Tots aquells valors que destaquem i tan ens agraden del nostre esport, no poden ser trepitjats per persones que no saben diferenciar entre competir i donar el màxim, amb perdre els papers d’una forma injustificable.

A la porteria han jugat en Lluís i en Quel, mentre que a pista Ton, Albert, German, Pablo, Pujo, Éric, Jordi R., Arnau, Xals, Roger S. I Rubén.

La setmana que ve, amb més calma segurament, es juga a Can Balsach. A per la tercera victòria seguida.

Fotos del partit (Joan Carles Manzano)