CRÒNICA: H. SANT ANDREU – SÈNIOR B

SANT ANDREU – EL PAPIOL 24
SÈNIOR B 24

Arrancàvem la segona volta contra el típic equip que ens costa: jugadors molt més corpulents que nosaltres. De sortida ja es preveu que serà un partit de defenses. Seguint amb la tònica del partit de J.H. La Llagosta, sortim entonats en defensa, tant en actitud com en conceptes i, a més a més, la porteria es va entonant poc a poc. En atac, barregem moments de bon joc i mala definició a porteria, amb moments de joc poc brillant i molt encert. S’arriba a la mitja part amb un igualadíssim 12-11.

A la segona part pugem encara més el nivell defensiu i podem córrer. Això és vida per nosaltres. Amb un bon debut d’en Borja, en atac anem trobant solucions i en defensa tenim un momentum en que el Sant Andreu no troba cap forat, i si el troba, es forçat i la porteria segueix parant. Amb el marcador 19-22 i pilota per posar-nos a +4.

Una sèrie d’imprecisions i un major encert del Sant Andreu han permès que, a poc més d’un minut es passes al 24-23 per part seva. Empatem i quan queden poc segons, forcem un clara falta en atac que ens permet baixar de contra atac en segona onada. Al no saber exactament quan quedava, ens juguem un llançament exterior des del centre que no entra.

A la porteria en Lluís i en Quel han firmat uns números boníssims. A pista, Albert, Guille, Pol, Jordi J., Pere, Pablo, Jordi R., Xavi, Roger R., Éric, Borja, Arnau M.

Fotos del partit (Joan Carles Manzano)