CRÒNICA: H. SANT BOI – SÈNIOR A

Handbol Cooperativa 30
Sènior A 29

Partit jugat el dissabte a les 16.00 on els arlequinats recuperaven els lesionats Cesc i Ramon,  tres i quatre setmanes respectivament de baixa, amb moltes ganes de capgirar la dinàmica negativa que es portava últimament.

Bona sortida que ha permès agafar avantatges al marcador cap al minut 10. Una bona defensa i l’actuació del “Caña” a la porteria permetia els balanços ofensius dels arlequinats. A més a més, l’atac funcionava tant en crear situacions favorables de llançament com de joc interior per al Cesc.

Al minut 20 màxima avantatge dels arlequinats 11 a 14, que hagués pogut ser molt més amplia si no s’haguessin errat tants llançaments de sis metres. Després d’un temps mort local, han sabut capgirar la situació i deixar l’empat a 16 a la mitja part.

A la represa, els locals han tancat la defensa i han dificultat l’atac dels homes d’en Sergi (a la grada per sanció). La segona part a seguit el guió del final de la primera. Frec a frec en el marcador, ha estat una llàstima que en els moments en què crítics s’han comes errors en llançaments de set i sis metres, mèrit del porter local també, que ha estat qui ha determinat qui havia d’acaba guanyant el partit. S’ha arribat al minut 29 amb empat a 29 i pilota pels locals. Finalització de l’atac amb un llançament al pal i la pilota surt fora. Un error de l’arbitra que s’ha pensat que l’havia tocat el porter i ha tornat a donar possessió als de Sant Boi. Les excessives protestes arlequinades han acabat amb un jugador exclòs. En resum, pilota pels locals, un jugador més i un minut. Gol local a falta de 15 segons. Temps mort visitant per muntar la jugada i parada del porter. 30 a 29 final.

Pels arlequinats han jugat a la porteria Juan i Xavi i Eloi, Cesc, Isidre, Jordi, Albert, Miky, Unai, Germán, Guillem, Ramon, Sergi, Roger, Oriol i Marc.

No estem descontents del partit, sembla que estem en bon camí per recuperar velles sensacions. Aquest dissabte els arlequinats reben a l’Handbol Cardedeu. Ha de ser bon moment per a fer un punt d’inflexió.