CRÒNICA: H. SANT MARTÍ B – SÈNIOR A

H. SANT MARTÍ 28
SÈNIOR A 32

Partit on els arlequinats han anat de menys a més. De sortida els locals han agafat petits avantatges d’un i dos gols. Per part del Sabadell molts dubtes per treure coses positives en atac degut a una defensa extremadament dura per part del Sant Martí. Tot i això, els arlequinats no han deixat de creure en les seves possibilitats mantenint-se darrere del marcador fins que, en arribar el minut 25, s’aconsegueix empatar a dotze gols, recuperar pilota i es posen per primera vegada al davant del marcador. Temps mort del locals per tancar la primera part amb empat a 13

En el descans, en Sergi comenta algunes correccions a fer de cara a la segona part i, el més important, assegurar defensa per poder córrer els contra atacs.

A la represa ha estat una còpia del final de la primera part: marcadors ajustats fins a arribar al minut quinze en què els arlequinats han aconseguit marcar les primeres diferències en el marcador. Amb una sòlida defensa i una molt bona resolució en atac, encapçalats per l’Eloi i l’excel·lent partit de l’Unai, que jugant de primera línia ha generat un munt d’espais en la defensa del Sant Martí. En defensa, Ramón i Oriol, han controlat bé el centre de la defensa i han permès els contra atacs en què l’Albert ha fet un percentatge altíssim d’encert. Tot i això ha permès que, amb deu minuts, que els arlequinats agafessin fins a 7 gols d’avantatge (25-32 al minut 25). En els últims minuts els locals han aconseguit maquillar el marcador davant d’un cert relaxament dels arlequinats, arribant-se al final del partit amb el resultat de 28 a 32.

Pel Sabadell Handbol han jugat Xavi i Caña a la porteria i com a jugadors de camp Eloi, Guillem, Albert, Jordi, Miky, Oriol, Ramón, Sergi, Vili, i Unai.

Tancada la lliga amb una molt meritòria 5ª posició, toca descansar per setmana santa. Ara, això no para, i el cap de setmana del 27/28 abril s’inicia la Copa Gonzalo Usero. Esperem veure la millor versió arlequinada i poder ser competitius com els últims anys. Bona Setmana Santa a tothom i esperem amb moltes ganes l’inici de la copa.