CRÒNICA: H. TERRASSA – SÈNIOR A

Font: Terrassa digital

H. TERRASSA 31
SÈNIOR A 24

Partit jugat a Can Jofresa el diumenge a la tarda on  l’equip que guanyes es situava en tercera posició en la classificació. En una primera part bastant igualada, on els egarencs tenien les idees més clares en atac, ha tingut un marcador molt ajustat amb empats consecutius fins al minut 23 on ha s’ha posat per davant.  Amb un atac encallat per la manca de velocitat de pilota, els arlequinats tenien seriosos problemes per aconseguir marcar. Tot i així, s’arriba a la mitja part amb el resultat de 14 a 12.

Durant el descans en Sergi, entrenador arlequinat, comenta detalls a millorar sobretot defensivament i algunes variants per tenir més fluïdesa en atac. Malauradament s’ha aguantat 15 minuts de la represa,  ja que quan el locals han agafat un +5 al marcador ha començat el descontrol arlequinat.  Entre les pèrdues de pilota i un munt d’errors de llançament a porteria (21 en tot el partit), ha permès als locals jugar amb molta comoditat i anar gestionant tranquil·lament el marcador, arribant-se al final amb el resultat de 31 a 24.

Seriós correctiu el sofert pels arlequinats. És estrany passar de jugar un partit molt seriós com la setmana passada i, a la setmana següent, donar aquesta sensació de debilitat i falta de confiança. S’ha de aconseguir més estabilitat.

Han jugat Lluís, Caña i Xavi a la porteria i com a jugadors de camp Eloi(amb un 9/9 en penals), Isidre, Jacobo, Cesc, Albert, Miky, Ramón, Pere, Martí, Guillem, Roger, Sergi i Vili.

La setmana que ve es rep l’Handbol Garbí.  Esperem veure la millor versió arlequinada i assegurar els punts de casa que, per la nostra tranquil·litat, no es poden deixar escapar.