CRÒNICA: H. TERRASSA – SÈNIOR A

H. TERRASSA 34
SÈNIOR A 29

Partit jugat el dissabte a Can Jofresa, davant de l’Handbol Terrassa, a priori un partit assequible pels homes d’en Sergi, però no ha estat així.

De sortida hem estat molt plans en defensa i extremadament tous, permeten el llançament exterior i els treballs de dos contra dos massa facilment. Al minut 15, 10 a 3. Si en defensa es donaven moltes facilitats, en atac es cometien moltes errades de finalització a més de les nombroses pèrdues de pilota. En certa manera s’ha donat la possibilitat d’un partit extremadament còmode als egarencs. Temps mort per modificar defensa i  intentar canviar la dinàmica de l’equip. Fet que ha funcionat ja que s’ha arribat a la mitja part amb el marcador de 18 a 14.

En la represa els arlequinats han sortit més entonats i  semblava que capgirar el marcador seria possible. Al minut 10 els locals havien vist reduïda l’avantatge a dos gols, 21 a 19, però s’ha tornat una altra vegada als errors de finalització i les nombroses pèrdues de pilota en atac. Això ha facilitat els contra atacs locals que han fet un parcial de 8 a 1 en 10 minuts, 29 a 20 al minut 20. Els locals que han acabat per acomodar-se amb el coixí que tenien en el marcador i han anat passant els minuts, en què els arlequinats han aconseguit maquillar una mica el marcador, resultat final 34 a 29.

Per al Sabadell Handbol han jugat Juan i Xavi a la porteria, com a jugadors de camp Isidre, Eloi, Cesc, Albert, Miky, Guillem, Oriol, German, Marc, Unai, Sergi i Roger.

A comentar la greu lesió que ha patit en Dorian, jugador que va jugar les tres últimes temporades amb el nostre club i actualment està en les files de l’Handbol Terrassa, des d’aquí li desitgem molts ànims i que tingui una ràpida recuperació.

El dissabte 23, últim partit de l’any, davant de l’Handbol sant Martí Adrianenc. Equip amb jugadors joves i de qualitat contrastada, esperem veure la millor versió de l’equip arlequinat i sumar dos punts més  per mantenir-nos a dalt de la classificació.