CRÒNICA: H. VALLAG – SÈNIOR B

H. VALLAG 30 – 30 SÈNIOR B

Empat amb regust de victòria.

Ens presentem a la Llagosta amb 8 jugadors de camp i dos porters. A més a més, el dia tampoc acompanya amb fred i pluja. En certa manera, tot depèn de nosaltres. Si estem per la feina, estarem dins del partit, si ens despistem se’ns farà molt llarg.

Sortim endollats i tota la primera part anem frec a frec. Des de -2  a +2, és un constant intercanvi. Els dos equips intercalen moments de gols continuats amb moments que ens costa marcar, fins arribar a la mitja part amb 14-16. A la represa, i poc a poc, els locals es mantenen davant del marcador amb lleugers avantatges que arriben al +3 a falta de dos minuts. Al llarg de la segona part, la falta de canvis ha anat minvant la nostra fluïdesa i cada atac ens costa més. A falta de 1’20” ens posem 30-28 i, tot té pinta que ens tornarem a quedar a les portes de puntuar. Els taronges saquen de centre, superen la pressió i el Lluís treu el llançament. Ataquem ràpid i escurcem a 30-29. El Vallag saca de centre, es complica la vida i perd la pilota. Contraatac i gol del German a falta de poc més de 5 segons. Falta al mig camp i s’acaba el partit.

Un punt que pot servir per trencar la dinàmica, però ha d’anar acompanyat de més compromís als entrenaments i els caps de setmana.

Fotos del partit (Joan Carles Manzano)