CRÒNICA: H. VILAMAJOR – SÈNIOR A

H. VILAMAJOR 23
SÈNIOR A 34

Partit jugat al pavelló de l’Handbol Vilamajor, equip complicat a casa seva, però aquest dissabte els arlequinats han fet un molt bon partit, de menys a més des del primer moment.

Des de l’inici amb una sòlida defensa i una porteria espectacular del Caña, que ha marcat el desenvolupament del partit, els arlequinats han fet un partit seriós, tant en defensa, com en atac. Cap al minut 10 ja es tenia un avantatge de +2 gols, i tot i que els locals ho han intentat, s’han trobat a la millor versió arlequinada en defensa. Gracies a un atac molt sòlit, s’ha augmentat les diferencies al marcador (minut 17, 7 a 11) i s’ha mantingut la diferència, arribant-se a la mitja part amb el marcador d’11 a 15 pel Creu Alta Sabadell Handbol.

En el descans enSergi comenta que no es pot baixar la intensitat ja que si no tindríem problemes per resoldre el partit. A l’inici de la segona, la mateixa fórmula:  bona defensa i, quan aquesta deixava escletxes, era el Caña que “baixava la persiana” a la porteria. Al minut 10 la diferencia pels arlequinats era de +6 gols, això pressionat als locals que s’ha precipitat algunes accions, cosa que ha permès als arlequinats poder córrer i acabar de trencar el partit. Poc a poc les diferencies han augmentat, en arribar al minut 25 era de +10 pels arlequinats, arribant al final del partit amb el marcador de 23 a 34.

Pels arlequinats han jugat a la porteria Lluís i Caña (gran partit, amb un 57,5% d’aturades) i Eloi, Cesc, Isidre, Ramon, Albert, Martí, Miky, Jordi, Jacobo, Unai, Roger, Sergi i Guillem.

La setmana que ve es fa la presentació de tots els equips del club a les 18:45. L’equip sènior a les 19:45 s’enfronta a l’Handbol Gavà, equip que va líder en la classificació a dos punts per sobre dels arlequinats. Esperem estar a l’altura i sumar dos punts més per estar a dalt de la classificació.