CRÒNICA: LA SALLE BONANOVA – SÈNIOR A

LA SALLE BONANOVA 27
SÈNIOR A 29

Excel·lent debut amb victòria de l’equip arlequinat davant de la Salle Bonanova.

Partir jugat el dissabte al remodelat pavelló de la Salle Bonanova i, des del primer fins a l’últim jugador, molt bon partit.

De sortida l’equip d’en Sergi, molt ben aposentat en defensa i acompanyat per la porteria, ha generat de seguida avantatges amb contra atacs i forats que es trobaven a la defensa dels locals. Poc a poc s’ha incrementant les diferencies en el marcador,  del 2 a 4 al minut 5, al 6 a 10 del minut 14. Cal destacar que La Salle no ha perdut mai la cara al partit. Tot i que l’entrenador local ha fet canvis, no ha aconseguit donar-li la volta al partit. Destacar també, per part arlequinada, la bona actuació a la porteria d’en Caña que dificultava molt als locals cara de la porteria. Aquest bon marcador ha permès al tècnic arlequinat ha anat fent rotacions, a fi de mantenir l’equip fresc. S’arriba a la mitja part amb el marcador de 13 a 17.

A la represa els locals han intentat forçar la màquina per capgirar el marcador, però de nou entre la defensa arlequinada i la gran actuació del Caña a la porteria, els homes del Sergi han aconseguit eixamplar l’avantatge fins a +6 gols al minut 39 (16 a 22). En atac, molt bé l’Isidre i tot el grup en general. També cal destacar el bon debut d’en Martí, sobretot amb tasques defensives. Amb el partit encarrilat, els arlequinats han anat mantenint els avantatges al marcador fins a arribar al minut 28 (25-29), on un cert relaxament per part dels arlequinats, a permès que La Salle acostar-se una mica al marcador i deixar el marcador final de 27 a 29.

Indubtablement, un bon inici de lliga i un excel·lent ambient en el grup. Pels arlequinats han jugat Caña i Lluís a la porteria, Cesc, Eloi, Isidre, Albert, Miky, Jordi, Roger, Ramón, Jacobo, Unai, Sergi, Martí, Vili i Guillem.

El dissabte vinent l’equip arlequinat rep a un vell conegut, Handbol Cooperativa Sant Boi, equip que ve de guanyar clarament al Cardedeu. Esperem fer un bon partit, gaudir de l’handbol i aconseguir sumar els dos punts.