CRÒNICA RADIO SABADELL H. SANT QUIRZE – SÈNIOR A

El Creu Alta Sabadell ha perdut els dos últims partits, però donant la cara contra equips de la part alta | Joan Carles Manzano

19.11.2020 15:55 Sergi Park

Derrota esperançadora d’un Creu Alta que gairebé dóna la sorpresa a Sant Quirze

Era pràcticament un impossible assaltar la pista d’un dels (un any més) aspirants a l’ascens i de l’únic conjunt que roman invicte a Primera Nacional, però el Creu Alta Sabadell Handbol gairebé firma una gesta que hagués estat recordada durant molt temps. El derbi, ajornat fa unes setmanes, se’l va endur ahir el Sant Quirze, però va haver de suar de valent per aconseguir-ho (27-26). “Perdonem en aquelles possessions que tenim quan estem a un gol. Ja ens va passar a Esplugues, no som capaços d’igualar o posar-nos per davant. Anar sempre a remolc t’acaba penalitzant”, opina l’extrem esquerre Albert Miquel. Tot el partit, de fet, es va mantenir en distàncies curtes, però amb els quirzetencs per davant. La diana a 30 segons del final significava el 27-25, insalvable ja per acabar esgarrapant algun premi.

És, però, d’aquelles derrotes que donen moltes esperances de cara al futur més pròxim. Sense gairebé temps per pensar-hi, dissabte (19h) els de Sergi Cifré reben a Cal Balsach el Poblenou, un conjunt que s’ha mostrat gairebé intractable a casa però que baixa les seves prestacions a domicili. “No hi ha temps per quedar-nos ancorats en el partit anterior, però si que moralment estem reforçats. Mereixem puntuar i donar-li alguna alegria a l’afició de tant en tant”, opina Miquel. Tot i la clara evolució dels arlequinats, el Creu Alta haurà d’arremangar-se per pujar esglaons a la taula, amb l’equip penúltim amb dos punts.