CRÒNICA: SANT BOI – SÈNIOR A

H.C. SANT BOI 26
SÈNIOR A 25

Partit jugat el diumenge al matí davant un rival complicat que ja ens va guanyar a Can Balsach. Segurament ens ha faltat un pèl de ritme, sobretot en atac.

De sortida els del baix Llobregat amb una defensa a sis zero molt replegada i tancant els espais interiors , ha dificultat molt l’atac sabadellenc. Amb un marcador molt ajustat: empat, gol amunt o avall, acompanyats per la bona actuació a la porteria del Caña, que els primers quinze minuts a fet bon percentatge, s’arriba al minut 25 amb el marcador de 9 a 10. Aquí hi ha hagut una desconnexió de cinc minuts, pèrdues absurdes de pilota en atac i desconcert en defensa, que ha permès als locals fer un parcial de 4 a 0. Al final de la primera part, els arlequinats han pogut retallar un gol i anar al vestidor amb el marcador de 13 a 11.

Al descans en Sergi explica les correccions a fer seguir dins del partit però, com al final de la primera part,  pèrdues de pilota en atac han donat opcions als locals que s’han plantat al minut 8 amb una diferència al marcador de +5 gols (18 a 13). Temps mort arlequinat a fi d’intentar frenar la pèrdua de papers, sobretot en atac.Des d’aquest moment l’equip arlequinats ha tornat a ser l’equip que últimament teníem vist. Sòlids en defensa i, aprofitant l’actuació a la porteria d’en Xavi, els arlequinats han començat a remuntar al marcador. Als locals els hi costava bastant fer gol i això ha permès als arlequinats poder córrer. Els extrems han pogut anotar i, al minut 20, l’electrònic estava empat a 22 gols. Aquí ha començat un nou partit a cara o creu.

Al minut 25, 24 a 25 pel Sabadell, en Xavi atura un llançament i els arlequinats recuperen la possessió de pilota i, amb un balanç ofensiu ràpid, llançament franc de sis metres que és aturat pel porter local, el rebot l’agafa un altre jugador arlequinat i el llançament torna a ser aturat pel porter. Al següent atac els locals marquen gol i treuen una exclusió quan faltava 1:02 minuts (empat a 25). Els locals pressionen a mig camp i els arlequinats perden la pilota amb una passada molt complicada al pivot.  Atac local amb un jugador més que aconsegueixen gol amb una acció individual quan faltaven 7 segons. En l’últim atac a la desesperada, els arlequinats no han pogut marcar. 26 a 25 pel Sant Boi.

Mirat en fred, petits detalls i petites desconnexions que et fan guanyar o perdre aquest tipus de partits.

Pel Sabadell Handbol han jugat, amb bons números, a la porteria Caña, Xavi i Lluís. Com a jugadors de camp Eloi, Cesc, Albert, Isidre (bon partit) Miky, Jordi, Martí, Unai, Jacobo, Ramon, Roger, Guillem i Pere.

La setmana que ve, a Can Balsach, ens visita l’Handbol Calella, equip conegut que al seu camp ens varen guanyar amb certa facilitat. A veure la millor versió arlequinada aquest dissabte i seguir sumant punts per estar a la part alta de la classificació.

Fotos del partit (Jordi Vilas)