CRÒNICA: SANT MARTÍ B – SÈNIOR A (PARTIT COMPLET EN STREAMING)

Handbol Sant Martí B 32
C.A. Sabadell Handbol 29

Partit jugat a les 20:45 del dissabte. Sortida poc intensa en defensa i excés de confiança en atac. Per contra, el Sant Martí, amb un equip jove i moltes ganes, s’han menjat els arlequinats.

Ja no s’anava molt bé, quan al minut 11 s’ha perdut per desqualificació amb targeta vermella a l’Eloi. Els locals aconseguien marcar amb excessiva facilitat i l’atac arlequinat era molt lent en la circulació de pilota i poc precís en el llançaments. Això donava ales als locals que, a base de contra-atacs (cinc a la primera part), obrient escletxa al marcador, al minut quinze 10 a 5. Temps mort de l’entrenador arlequinat per intentar reconduir la situació, però avui no era el dia. Amb la mateixa sistemàtica s’arriba a la mitja part amb el marcador de 15 a 10 pels de la Verneda.

A la represa més del mateix. Desconcert total en defensa, i el Sant Martí veient que estaven guanyant, amb molta facilitat, al líder de la classificació. Al minut 12, 25 a 13. Quan ja s’havia tocat fons,  l’equip ha fet un “clik” i, amb el Guillem de central, s’ha augmentat el ritme de pilota i s’ha començat a recuperar terreny. A partir d’aquí els arlequinats s’ho han cregut i han començat a retallar diferencies en el marcador. Amb un Isidre molt fi de a cara a porteria, s’arriba al minut 27 amb  30 a 28 (parcial de 5 a 15), però no ha pogut ser. Els locals han jugat els últims minuts especulant amb els temps d’atac i assegurant els llançaments finals, arribant-se al final amb el marcador de 32 a 29. Nadar para morir en la orilla. 

Pel Sabadell Handbol han jugat Caña i Lluís a la porteria i, com a jugadors de camp, Eloi, Cesc, Isidre, Albert, Miky, Roger, Jacobo, Jordi, Guillem, Unai, Martí, Vili i Sergi.

La setmana que ve es rep a l’Handbol Terrassa, partit important per anar sumant i no desconnectar-se de la part alta de la classificació. Esperem veure la millor cara de l’equip arlequinat durant 60 minuts.