CRÒNICA: SÈNIOR A – H. GAVA

SÈNIOR A 31
HANDBOL GAVA 29

Partit d’ alt voltatge el disputat dissabte vint- i- quatre de novembre amb cert retard , 19:15, al temple.

Primera part 11 a 13
Surten molt concentrats els blau-granes i fruit del seu ofici, aviat agafen un coixí de quatre gols, 4 a 8 als quinze  minuts. Avui ja es veu que enfront tenim tot un senyor equip, molt sòlid en defensa i que sap triar molt bé el moment de xutar a porta. Destacat el joc dels extrems que ens ha penalitzat força. Per part arlequinada prou es fa de retallar l’avantatge al descans.

Segona part 20 a 16
A la segona es repeteix el guió de la primera. No hi ha manera d’entrar al partit i als deu minuts de la  represa 17 a 21. Sembla que toca modificar quelcom o no ens en sortirem. Comencem a recuperar alguna pilota i a estar més fins en el tir i en el joc amb el pivot. Es completa la remuntada i, als vint minuts de la represa, ens posem per davant, 26 a 25.

Ara és la nostra. Administrem l’avantatge i sorprenem els visitants que per moments es surten del partit …han estat cinquanta minuts per davant i no han pogut matar els arlequinats, que ja tenen la lliçó apresa ja les úniques dues derrotes sofertes sempre han estat per la mínima.

Han jugat a la porta Xavi i Caña, primera i segona part respectivament. Al 40×20, Isidre, Cesc, Unai, Albert, Jordi, Eloi, German, Guillem, Miki, Oriol, Sergi, Marc i Pere.

Setmana vinent visitem el barri marítim, esperem guanyar i consolidar la tercera plaça.

Que la força ens acompanyi.