CRÒNICA: SÈNIOR A – H.C. SANT BOI

SÈNIOR A 25
H.C. SANT BOI 27

Partit jugat a Can Balsach davant d’un equip que venia de guanyar clarament la passada jornada. Els arlequinats han sortit un pèl tous en defensa i bastant espessos en atac: res a veure amb la sortida de la setmana passada.

Des de l’inici, els del Baix Llobregat s’han posat per davant del marcador amb avantatges de +1 i +2 gols. El principal problema dels locals era en defensa, on els visitants aconseguien fàcilment anar sumant gols. Això a fet que els homes del Sergi hagin anat a remolc tot el partit. S’arriba a la mitja part amb el resultat de 13 a 15,  però amb la sensació que es podia donar la volta al marcador tan sols que s’ajustés la defensa i es millores un pèl en atac.

A la segona part no hi ha hagut manera d’adreçar la situació i, poc a poc, la diferencia a favor dels visitants era més gran. S’arriba al minut 19 amb un +6 pels visitant. Temps mort local per intentar frenar la dinàmica i intentar recuperar pilotes. Ha funcionat i s’ha empatat el partit a 24 gols quan quedaven uns 3 minuts per acabar. Amb els dos equips ajustats, els visitants han resolt millor els seus atacs que, seguidament, amb una pèrdua de pilota arlequinada (amb desició arbitral discutible inclosa) s’esvaïa l’opció d’empatar.

Com a reflexió es pot comentar que tal com anat el partit s’ha pogut guanyar, però amb partits així no es pot perdonar i és primordial assegurar els llançaments. Avui no ha sigut així: 5 penals errats i +10 llançaments de sis metres fallats són un peatge massa alt amb resultats tan ajustats.

La setmana que ve el Sabadell Handbol visita a l’Handbol Calella. Equip que va quedar campió de la temporada passada, però que encara no ha puntuat en les dues jornades. Sens dubte serà un partit en què qui vulgui guanyar haurà de fer-ho molt bé.