CRÒNICA: SÈNIOR A – H. CANOVELLES

SÈNIOR A 28
H. CANOVELLES 34

Partit jugat el dissabte a Can Balsach. Els arlequinats s’enfrontaven a l’Handbol Canovelles, equip amb el mateixos punts amb una bona dinàmica. De sortida els visitants han començat amb una defensa molt tancada que ens ha posat les coses molt difícils en atac. La manca de velocitat de la pilota no permetia trobar espais per penetrar dins de la defensa visitant. Per contra, l’atac del Canovelles aprofitava els “quilos” dels germans Ruiz que anaven aconseguint finalitzar els treballs d’u contra u, arrossegant la defensa arlequinada. Quan no treien llançament de sis metres, era de penal. Amb la sortida d’en Guillem al mig de l’atac, s’ha agafat més velocitat a la circulació de la pilota i, a poc a poc, s’ha aconseguit donar-li la volta al marcador, arribant-se a la mitja part amb el marcador de 14 a 13.

A la represa, molta igualtat en el marcador amb empats constants fins al minut 15 en què els visitants s’havien col·locat per davant del marcador amb un 22 a 25. Aquí és on ens la hem jugat obrint molt la defensa per forçar pèrdues de pilota. Malauradament el Canovelles ha trobat petroli per les zones exteriors i, en cinc minuts, els visitants havien doblat avantatge fins al 22-28. Algunes decisions de la parella arbitral tampoc han contribuït a recuperar la calma necessària per retornar al partit. En definitiva, 10 minuts de descontrol en que els visitants han aconseguit assegurar el marcador fins el 28 a 34 final.

Pel C.A. Sabadell Handbol han jugat Caña i Xavi a la porteria; com a jugadors de camp Eloi, Isidre, Jordi, Roger, Miky, Albert, Unai, Germàn, Guillem, Marc, Oriol, Xals i Pere que ha fet bona feina en els moments que ha estat en pista.

La setmana que ve els visitem la pista de l’Handbol Cooperativa Sant Boi. Equip amb una dinàmica ascendent ja que porta els últims quatre partits guanyats. Necessitem tornar al nostre nivell de tensió per veure la millor versió i recuperar les bones sensacions.