CRÒNICA: SÈNIOR A – H. CARDEDEU

SÈNIOR A 29
H. CARDEDEU 37

Partit jugat el dissabte a Can Balsach davant de l’Handbol Cardedeu que, a priori, era un rival assumible per l’equip del Sergi.

Partit que de sortida s’ha encarat prou bé: defensa arlequinada ben aposentada i una porteria amb en Caña amb uns números brutals a permès arribar al minut 5 amb un positiu 4 a 0. Temps mort dels visitants per intentar reconduir el descontrol que portaven. A partir d’aquí la defensa del Cardedeu han pujat un pèl d’intensitat i han començat a córrer, contra atac i contra gol. Tot i aquest canvi s’ha arribat al minut 26 amb un avantatge local de +3 (14 – 11), però una sèrie d’errors d’atac han donat la possibilitat als visitants de retallar i inclòs posar-se al davant del marcador ( 14 – 15) just abans de la mitja part. A falta d’un segon els arlequinats han aconseguit empatar (15 – 15 a la mitja part).

A la represa els visitants han aconseguit, amb el llançament exterior, anar obrint distancies poc a poc, fina a tenir un +3 al minut 11. Els arlequinats han avançat defensa però aquí és on, amb molts mes espais, els visitants han anat eixamplant cada vegada més l’avantatge en el marcador (minut 18, 22 – 28), ajudats per una molt bona actuació del porter del Cardedeu que aturava tot el que li arribava.  Si a tot això li sumem les pèrdues de pilota dels sabadellencs en atac, el Cardedeu ha pogut desplegar tota la seva velocitat: 17 contra atacs que ha afusellat als porters locals. Els arlequinats han aguantat amb la defensa oberta fins al final per intentar recuperar pilotes, però els visitants ho han aprofitat per ampliar l’avantatge fins al marcador final de 29 – 37.

Necessitem guanyar un partit per aconseguir calmar-nos i treure’ns de sobre aquesta tensió que ens omple d’inseguretat i ens bloqueja.

Pels arlequinats han jugat Caña i Xavi a la porteria i com a jugadors de camp Eloi, Cesc, Oriol, Jordi, Albert, Miky, Ramon, Guillem, Unai, Roger, Isidre, Sergi, Marc i Pere.

La setmana que ve els arlequinats visiten a l’Handbol Bordils, equip sempre complicat per la possibilitat que tenen de fer repetir jugador de la Divisió de Plata i pel factor pista. Esperem veure si els arlequinats poden fer el “clic” que tos esperem i tornem a ser un equip competitiu.