CRÒNICA: SÈNIOR A – H. COOPERATIVA

SÈNIOR A 32
H. COOPERATIVA 24

Partit jugat el dijous passat a Can Balsach. Amb un rival que fa fa quatre temporades que ens trobem a la lliga i havent de recuperar el 27 a 26 de l’anada.

De sortida els homes d’en Sergi estaven desconeguts, segurament tema nervis: en defensa era un drama ja que ens feien gols amb molta facilitat, massa espais, poc control visual de l’oponent i poquíssimes ajudes defensives. Mal inici de partit i un clar 2 – 6 pels visitants. A més a més, en atac tampoc anaven millor les coses.  Tot i els intents d’en Sergi per provar vàries situacions en l’atac, no es recuperava el marcador per errades de llançament i infinitat de pèrdues de pilota (10-14 a la mitja part).

Durant el descans en Sergi demana molta més actitud i implicació, sobretot defensivament, que és on més problemes hi havia.

Es passa a defensa de 6:0 amb en Ramón i l’Oriol al mig, acompanyats per l’Eloi i el Jordi de dosos i l’invent ha començat a carburà. En atac, poc a poc s’ha anat millorant la circulació de pilota i, amb l’Eloi tibant de l’equip, lentament s’ha anat recuperant el marcador. Els visitants els hi costava un munt marcar i, sobre el minut 12 s’ha empatat el partit (20-20). Aquest a remuntada ha pesat molt al Sant Boi i s’han enfonsat. Endollats en defensa i corrent sense aturador s’ha fet un parcial de 12 a 4, finalitzant el partit amb el marcador de 32 a 24.

Pel Sabadell Handbol han jugat Xavi i Caña a la porteria i Eloi, Cesc, Albert, Jordi, Miky, Unai, Guillem, Ramón, Oriol, Jordi J., Abella, Roger, Sergi i Vili.