CRÒNICA: SÈNIOR A – H. GARBÍ

SÈNIOR A 27
H. GARBÍ 21

Partit jugat el passat dissabte a Can Balsach davant d’un equip que acaba de pujar. Equip jove i amb talles importants que ha donat molta feina als arlequinats. De sortida, els gironins amb una defensa molt replegada i prioritzant el llançament exterior, han mantingut quasi tota la primera part el domini en el marcador amb avantatges de +1 a +2 , ajudats per un nombre important d’errors en atac dels locals: pèrdues de pilota, llançaments de sis metres i quatre pals amb situacions clares de llançament. Molta vida pels visitants i que obligat als homes d’en Sergi a remar de valent per arribar a la mitja part amb el marcador de 10 a 11.

A la represa, sortida endollada dels arlequinats que, en quatre minuts,  ja es movien entre empats i avantatges de +1. Obligats pel marcador,  els gironins han hagut d’arriscar una mica més i forçar els atacs, però amb un Xavi a la porteria desfermat (55% d’aturades), els arlequinats han pogut obrir el primer avantatge de +2, (20-18). A partir d’aquí els arlequinats han pogut córrer i, tot el que a la primera part eren errors, a la segona pràcticament s’han assegurat tots el llançaments (3 errors de sis metres), trencant el partit quan faltaven 3 minuts (23-19). L’entrenador visitant ha fet pressió a tota la pista, cosa que els arlequinats han sabut aprofitar i incrementar l’avantatge fins al final del partit (27-21). Destacar la bona feina d’en Xavi a la porteria i el treball, tan defensiu con ofensiu, d’en Martí.

Per al Sabadell Handbol han jugat Lluís i Xavi a la porteria i com a jugadors de camp Eloi, Isidre, Cesc, Albert, Miky, Ramón, Jacobo, Martí, Roger, Vili, i Guillem.

La setmana que ve es juga a Molins de Rei (dissabte 19:15). Equip que, tot i que acaba de pujar de primera catalana, va al grup davanter de la classificació. Complicat a la seva pista, esperem veure la millor versió arlequinada i anar sumant per continuar a la “zona noble” de la classificació.

Fotos del partit (Jordi Vilas)