CRÒNICA: SÈNIOR A – H. IGUALADA

Segon partit de pretemporada, primer a Can Balsach, i segona victòria.

Partit jugat aquest dissabte a les 19.00 hores, a Can Balsach. Més que un pavelló, semblava una sauna de la calor que feia. Davant,’un Handbol Igualada, acabat de pujar a 1a Catalana. Equip bastant jove i amb bones maneres, que s’enfrontaven al renovat equip arlequinat amb moltes incorporacions, junt amb l’entrenador Sergi Cifre, que fins ara estava a l’Handbol Sant Miquel.

Partit que, de sortida, amb el ritme imposat pels arlequinats, ha marcat la tònica del partit. Els arlequinats amb la circulació ràpida de pilota i uns primers 10 molt bons minuts de defensa que ha tancat bé els espais, ens han permès agafar un avantatge de +4 / 5 gols. Mentre el tècnic arlequinat ha anat fent canvis per mirar de donar minuts a tots els components de l’equip, els visitants s’han anat aposentant dintre del partit i amb un joc bastant elaborat han anat retallant l’avantatge, arribant-se a la mitja part amb el marcador de 18 a 15.

A la represa, la calor i que és començament de temporada, els sabadellencs han sortit amb un bon ritme de partit i els Igualadins han perdut un pèl de pistonada. Cap a la meitat de la segona part, hi havia al marcador la màxima diferencia (+9) a favor del homes d’en Sergi. Amb les rotacions posteriors, i que els visitants s’han tornat a entonar, han reduint les diferencies al marcador fins al resultat final de  33 a 27.

Pel C.A. Sabadell Handbol han jugat Xavi i Juan a la porteria, Eloi, Cesc, Isidre, Albert, Unai, Marc, Guillem, Miky, Sergi, Roger, Jordi, German, Pol i Eric.

La setmana que bé comença la Lliga amb el primer partit a Can Balsach a les 18:45. Important començar guanyant contra  UEH Calella, equip que l’any passat va fer una molt bona temporada. Us esperem a tots.

Fotos del partit (Joan Carles Manzano)