CRÒNICA: SÈNIOR A – H. MANYANET

SÈNIOR A 30
H. MANYANET 24

Partit jugat el diumenge al matí davant d’un equip que està lluitant per salvar la categoria. Els arlequinats amb alguna baixa, però ajudats per jugadors del sènior B, han tirat endavant un partit que es podia complicar en funció de com es desenvolupés.

De sortida els arlequinats han estat manant en el marcador, sempre amb avantatges de +1 a +2 gols. Els visitants, amb una defensa realment dura, gent gran i amb un atac no massa brillant sempre han estat dintre del partit. En Sergi ha anat fent rotacions per mantenir a tota la gent endollada i mantenir als més resolutius frescos de cara al final del partit. D’aquesta manera els arlequinats ha arribat a la mitja part amb un avantatge en el marcador de 15 a 11.

A la represa s’ha aguantat la sortida dels barcelonins que han intentat capgirar el marcador, cosa que no han aconseguit gracies a la bona actitud defensiva. Aquesta defensa ha permès ràpids balanços ofensius per acabar de trencar el partit al minut 15 de la segona part, en què s’han obert diferències insalvables per l’equip visitant, arribant-se al final del partit amb el marcador de 30 a 24.

Pels arlequinats han jugat Xavi i Caña a la porteria i com a jugadors de camp Cesc, Albert, Isidre, Sergi, Jordi, Unai que ha fet un bon partit. Guillem, Ramón, German, Jordi J., Carles, Miky i Roger.

Diumenge que ve anem a la pista del BM Granollers, equip jove, tècnic i que està lluitant per fugir de la zona complicada en cas que hi hagués arrossegaments en els descensos de 1a Nacional. Esperem veure el millor dels arlequinats i lluitar per la cinquena posició a la classificació.