CRÒNICA: SÈNIOR A – H. MOLINS DE REI

C.A. SABADELL HANDBOL 32
H. MOLINS DE REI 28

Partit jugat el diumenge al matí a les 12.15. Els arlequinats, justos de canvis, han sortit d’inici amb una sòlida defensa davant d’un equip amb ofici i bastant estructurat en atac com el Molins. De fet, fins al minut 15 han estat sempre per davant del marcador, aprofitant-se de les pèrdues de pilota dels arlequinats per fer uns balanços ofensius que els hi ha permès estar amb uns avantatges de +2 gols.

L’atac arlequinat era excessivament horitzontal i amb poca profunditat, fet facilitava molt la defensa dels molinencs. En Sergi ha introduït a l’Unai al centre de l’atac i, amb la verticalitat que ens té acostumats, ha començat a donar velocitat a l’atac i crear situacions de superioritats pels homes d’àrea.  Parcial de 5 a 0, capgirant el marcador a favor del Sabadell, minut 20 (10 a 7). Temps mort visitant  per intentar posar fre a l’atac arlequinat però no han pogut parar el ritme que els arlequinats portaven. Amb una defensa arlequinada força sòlida, quan els de Molins podien passar, era en Caña, que ha fet una primera part excel·lent, qui els hi aturava els llançaments. S’arriba a la mitja part amb un marcador de 16 a 11.

A la represa els visitants ho han provat, però la defensa arlequinada ha estat força bé. Això ha permès als arlequinats córrer i els balanços ofensius han donat ràpidament fruits. Tant Miky, Cavero com en Cesc han obert escletxa al marcador, al minut 9 (23 a 15). Tot i els intents visitants per reduir el desavantatge, el bo nivell defensiu, com l’efectivitat atacant, han mantingut els avantatges entre els 6 i 7 gols. Al final, amb cert relaxament local, els molinencs han pogut retallar  el marcador amb el resultat final de 32 a 28.

Pels arlequinats han jugat Caña, Xavi i Lluis a la porteria i Eloi, Cesc, Albert, Jacobo, Miky, Unai, Guillem i Martí, i Sergi, com a jugadors de camp.

Cal destacar la bona feina defensiva de l’Eloi, Sergi i Martí al centre de la defensa arlequinada. La setmana que ve el Sabadell visita a l’Handbol Bordils, equip sempre complicat a casa seva, esperem veure la millor versió dels arlequinats.