CRÒNICA: SÈNIOR A – H. PARETS

Foto d’arxiu

SÈNIOR A 34 – H. PARETS 30

Partit que no s’ha trencat fins a la segona part, amb victòria dels arlequinats.

Primera victòria a Can Balsach d’aquesta temporada. Davant d’un Handbol Parets que té baixes importants respecte a l’any passat, amb dues derrotes seguides i esperava canviar el signe dels resultats en la visita Can Balsach.

De sortida els homes del Sergi han agafat petits avantatges, però els visitants han aconseguit entrar amb una dinàmica perillosa d’intercanvi de gols: al minut quinze l’electrònic marcava un empat a 10 gols. Després d’un temps mort, l’equip arlequinat ha aposentat una mica més la defensa i, amb un atac una mica més fluid, ha anat agafant petits avantatges al marcador de +2 i +3 fins a arribar a la mitja part amb el marcador de 18 a 16.

Al descans en Sergi ha marcat consignes a tenir en compte per evitar la comoditat en atac dels de Parets.

A l’inici de la segona part ha sortit a la porteria el Lluís, porter del segon equip, que ha fet diverses aturades que han ajudat per acabar de trencar el partit a favor dels arlequinats. Conjuntament amb un atac més ordenat i aprofitant les baixades ràpides, s’ha aconseguit obrir una escletxa en el marcador de +5 gols al minut 15 de la segona part. Els visitants demanen temps mort per intentar reconduir el partit que se’ls hi estava escapant i aconsegueixen retallar a tres gols de desavantatge en cinc minuts. Passat l’impuls, els arlequinats han tornat a dominar i ja s’ha arribar al final del partit amb el 34-30. Segurament amb una defensa un pèl més ajustada, les diferencies haguessin pogut ser bastant superiors.

Pel Sabadell Handbol han jugat Xavi i Lluís a la porteria; Eloi, Cesc, Guillem, Jordi, Oriol, Sergi, Albert, Roger, Unai, Borja, Marc i Miky que, amb 11 gols, ha acabat el partit com a màxim golejador.

La setmana que ve els arlequinats juguen al pavelló del Canovelles, normalment diumenge a la tarda. Esperem veure un bon partit per part dels arlequinats davant d’un, en principi, “cocos” de la lliga.