CRÒNICA: SÈNIOR A – H. SANT MARTÍ B

SÈNIOR A 30
HANDBOL SANT MARTI 28

Partit distret el que s’ha vist a Can Balsach aquest dissabte a davant d’un Sant Martí amb moltes baixes. Els arlequinats, amb tot l’equip al complet, han fet un partit còmode. Cap al minut 25, la diferencia era de 12 a 7 gols pels homes d’en Sergi però sense acabar de trencar el partit. El Sant Martí, amb bastant gent jove, jugava al contra atac i al contra gol, treien rendiment i retallant els desavantatges que tenien (15 – 11 a la mitja part).

A la represa les diferencies oscil·laven de +4 a +2. Els arlequinats no han aconseguit trencar definitivament el partit, a causa d’algunes pèrdues de pilota en atac, cosa que el Sant Martí ha aprofitat per fer balanços ofensius ràpids aconseguir empatar a 24 en el minut 20. Tocava tornar a remar de nou. Temps mort d’en Sergi per replantejar els deu minuts que restaven i evitar cap sorpresa desagradable. En un parell d’accions de l’Unai han permès agafar un coixí de +4 gols (29 a 25), que s’han vist reduïts al final del partit (30 – 28).

Pel Sabadell Handbol han jugat Caña i Lluís a la porteria i, com a jugadors de camp, Eloi, Cesc, Albert, Jordi, Miky, Oriol, Ramon, Guillem, German, Roger, Unai, Sergi i Vili.

La setmana que ve l’equip juga al pavelló de l’Handbol Cardedeu. Equip que el primer partit va perdre amb el Sant Martí d’11 gols. Esperem veure una bona versió dels homes d’en Sergi i aconseguir passar a la següent fase de la copa.