CRÒNICA: SÈNIOR A – H. SANT MARTÍ B

Foto d’arxiu (Jordi Vilas)

SÈNIOR A 30
H. SANT MARTÍ B 27

Partit jugat el dissabte a Can Balsach, on s’ha pogut veure un molt bon handbol. De sortida, amb els arlequinats molt posats en defensa, permetia que l’atac, tot i no sent molt eficient, mantenir-nos sempre dins d’un marcador ajustadíssim. Tota la primera part s’ha anat empatats o diferencies de +1/-1. Tot tenir oportunitats d’agafar algun avantatge no ha sigut possible i  s’arriba a la mitja part amb un empat a 15 -15. Bona primera part d’en Jordi i tot el conjunt en defensa.

Al descans en Sergi comenta els detalls que no es poden perdre de vista, principalment en defensa, per seguir amb el ritme de partit i assegurar els dos punts.

A la represa els arlequinats han augmentat el nivell defensiu, creant molts problemes a l’atac del Sant Martí. En atac, conduits per l’Isidre i l’Eloi,  es mantenien els avantatges els lleugers avantatges. A l’arribar al minut 23, amb avantatge del Sabadell de 26 a 25, els visitants han perdut un pèl la confiança en els llançaments gracies a les tres aturades consecutives d’en Xavi a la porteria. Això ha permès als arlequinats agafar un coixí de dos gols i afegir pressió als visitants en l’atac. Aprofitant els errors de llançament, s’ha acabat de tancar el marcador amb el resultat conegut de 30 a 27. En aquesta segona part a destacar l’efectivitat del Jacobo en atac i les aportacions de l’Unai en les definicions.

En partits com aquest s’ha de felicitar el grup: els que estan a la pista com els que estan a la banqueta, als que juguen més i als que juguen menys. La feina és de tot l’equip i aquest equip pot fer coses importants.

Pel Sabadell han jugat a la porteria Caña i Xavi i com a jugadors de camp Eloi, Isidre, Cesc, Albert, Miky, Jordi, Jacobo, Unai, Pujol, Guillem, Abella, Roger, Pere i Vili.