CRÒNICA: SÈNIOR A – LA SALLE BONANOVA

Foto (Joan Carles Manzano)

SÈNIOR A 29
LA SALLE BONANOVA 27

Inici de la segona volta on els arlequinats han aconseguit una victòria molt important davant un dels millors equips de la categoria que, combinat als resultats de la resta dels equips de la part alta, situa a l’equip d’en Sergi Cifré com a líder.

Bon inici arlequinat, principalment en defensa on s’estava molt posat i tancant tots els espais, mentre que en atac, amb un Martí excel·lent que ha fet un dels millors partits d’aquesta lliga, han aconseguit agafar dos gols d’avantatge. Després d’un temps mort visitant, on ha aconseguit canviar les dinàmiques de l’equip, La Salle han aconseguit ajustar molt el marcador, arribant-se a la mitja part amb el marcador d’empat a 11 gols. Comentar que aquesta primera s’han comès molts errors de llançament de sis metres 6 a més 2 penals fallats. Amb una mica més d’efectivitat el marcador hagués estat més favorable ja que l’atac estava treballant bé, però faltava assegurar.

Una altra bona sortida a la represa tancant més la defensa i millorant la selecció de llançament. Ràpidament han tornat a agafar dos gols de renda però els visitants no han baixat el ritme i al minut 9 han tornat a empatar el partit a 17 gols. Però aquesta segona part els arlequinats han millorat l’efectivitat en el llançament i han tornat ha agafat avantatge de tres gols. Als visitants els hi han començat a entrar algunes presses per mirar de reduir la diferencia i, com es habitual, en Caña ha fet de les seves amb quatre aturades consecutives que ha permès als homes del Sergi agafar fins a 4 gols, a poc més de 5 minuts per jugar. Els últims minuts La Salle ha forçat de valent el ritme defensiu, amb pressió a tota la pista, però els arlequinats han aconseguit mantenir el “tipus” fins al final i tancar el partit amb el mateix marcador que la primera volta. Pel Sabadell han jugat Caña, Xavi i Lluís a la porteria i com a jugadors de camp Eloi, Cesc, Isidre, Jordi, Martí, Jacobo, Albert, Unai, Miky, Roger, Sergi, Ramon i Guillem.

La setmana que ve el Sabadell visita l’Handbol Cooperativa Sant Boi i serà un partit complicat pel seu potencial. Necessitarem veure la millor versió arlequinada i anar sumant punts per continuar al davant de la classificació.

 

Foto (Joan Carles Manzano)