CRÒNICA: SÈNIOR A – UEH CALELLA

 

SÈNIOR A 23
UEH CALELLA 23

Partit jugat dissabte contra el Calella, equip amb uns quants jugadors amb ofici que està fent una temporada molt irregular, però que al final s’han emportat un punt de Can Balsach.

Bona sortida arlequinada situant-se sempre amb empats o avantatges d’un a dos gols sobre els del maresme. Bastant correctes en defensa, la falta de d’encert en atac no ha permés agafar l’avantatge per jugar amb més tranquil·litat. S’arriba a la mitja part amb un ajustat 13 a 12.

A la represa tot ha continuat amb la mateixa tònica de la primera. Sempre per davant del marcador, un a dos gols, fins a arribar el minut quinze que el marcador reflectia un 20 a 17. Semblava que es podria trencar el partit, però els visitants no han deixat de creure. Un cop més els errors de llançament han castigat a l’equip del Sergi i els visitants han retallat a un gol quan falten dos minuts.

Temps mort visitant per preparar l’atac que acaba amb penal per defensa interior d’un jugador arlequinat. Gol i empat a 23 amb un minut per jugar. Temps mort demanat per en Sergi per preparar l’últim atac. Després moure bé la bola, en Isidre aconsegueix situació de llançament entre l’extrem i lateral, però el defensa central el contacte i, al nostre parer, l’arbitre de fons s’equivoca i pita falta en atac. Per sort l’últim atac del Calella també acaba amb falta en atac. Marcador final amb empat a 23 i cap dels dos equips contents amb els arbitres.

Pel Sabadell Handbol han jugat Caña i Lluís a la porteria i Cesc, Albert, Isidre, Martí, Miky, Jacobo, Jordi, Unai. Roger, Sergi (força bé), Ramón, Guillem i Pere.

La setmana que ve els arlequinats visiten a l’Handbol Sant Martí, equip que està fent una campanya molt irregular. Amb aquest dos partits sense guanyar s’ha gastat el petit coixí de punts que es tenia respecte a la resta dels equips perseguidors. Com molt bé canta Mishima, “Tot torna a començar” en la lluita per aconseguir mantenir-se a dalt de la classificació.