botiga1

CRÒNICA: SÈNIOR B – ESCOLA PIA GRANOLLERS

CARA I CREU AL DOBLE DUEL CONTRAL L’ESCOLA PIA DE GRANOLLERS

C.A. SABADELL B 28 – 25 ESCOLA PIA GRANOLLERS

Bon debut, i gens fàcil, a la categoria del sènior B. Davant, un molt bon equip ple de jugadors amb una qualitat una o dues categories per sobre i clàssics de primera nacional que busquen compaginar de forma més lleugera l’handbol i els cap de setmana.

En una arrencada molt igualada, poc a poc i basats en una bona defensa i un gran Quel a la porteria, permetia no patir pels atacs pocs precisos i les pèrdues de pilota. S’arriba a la mitja part amb un igualat 13-11.

A la segona part, en una molt bona arrencada, s’agafa un interessant coixí de 4 gols. La Pia es posa les piles i redueix l’avantatge a un gol quan queda poc més de 15 minuts per jugar. Un cop més, una bona defensa i, ara sí, uns atacs més controlats i efectius permeten arribar als minuts finals sense patir (tot i regalar 3 pilotes els últims 2 minuts).

Fotos del partit (Joan Carles Manzano)

ESCOLA PIA GRANOLLERS 37 – 26 C.A. SABADELL B

Diumenge va ser un partit sense molta història. En un inici dolent (4-0), va condicionar molt tot el partit. Tot i anar fent la goma en certes ocasions, el desencert a de cara a porteria i les continuades pèrdues de pilota, eren un llast massa gran per donar perill al marcador.

Fotos del partit (Joan Carles Manzano)