CRÒNICA: SÈNIOR B – J.H. MATARÓ “B”

SÈNIOR B 21 – HANDBOL MATARÓ B 45

Bany…de realitat.
Continuant amb les provatures, avui davant toca enfrontar-se amb el rival amb mes cartell de la pretemporada, un segona catalana (filial de un nacional) contra un recent ascendit de quarta a tercera.

Ben aviat es veu la diferencia de nivell, mentre els locals estan formant un equip amb moltes noves incorporacions, fins a cinc nous jugadors, els visitants mostren ser un conjunt mes compacte i fet.

Primera part 12 a 23
Com una piconadora els visitants van agafant avantatge progressivament, 2 a 5, als set minuts, 5 a 10 als deu minuts…, en defensa estem tous i en atac imprecisos, des de la banqueta es donen minuts a tots els efectius i es prima la participació sobre el resultat, no així els visitants que no baixen la intensitat en cap moment.

 

Segona part 9 a 22

La defensa segueix molt fluixa i l’atac sembla desaparèixer per moments, als vint minuts de la represa només s‘han fet sis gols. Segueix el malson i per moments els locals son escombrats de la pista…toc de atenció que serveix per posar- se de nou les piles i reflexionar, ara pot passar, a la temporada regular s’ha de tenir mes autoestima.

 

Han jugat Xavi 2, Rubén, Ruiz, Manzano 1, Abella 1, Ton 1, German (el millor amb en Lluis) 5, Éric 1, Jordi 1, Pol 3, Roger 3, Jordi J. 2 i Héctor 1.

Lluis 10 aturades, Quel 7.

Setmana vinent ultimes proves amb Pau Casals.

Fotos del partit (Joan Carles Mazano)