CRÒNICA: SÈNIOR B – LA SALLE BONANOVA ATL.

SÈNIOR B 24
LA SALLE BONANOVA ATL. 27

El dissabte es jugava d’avant d’un dels cocos del grup. Un equip llarg, amb bones perxes, ritme i criteri. Tot un senyor equip. A falta de veure d’aquí dues setmanes al Sant Vicenç, és sens dubte el millor equip contra el que em jugat.

D’inici es pot veure ràpidament contra qui juguem. Una molt bona 6:0 que ens costa trobar espai, tot i que n’hi ha. Per contra, i amb certa facilitat, el barcelonins van trobant solucions en atac. S’ha de reconèixer que gracies a un inspirat Lluís a la porteria ens mantenim dins del partit amb lleugers desavantatges de 2-3 gols. A poc més de 5 minuts per acabar la primera part, els visitants obren un petit forat de 4 gols. Temps mort i bona reacció que permet deixar el 14-16 al marcador.

A la represa les defenses s’han imposat. El canvi defensiu proposat els ha dificultat el seu atac, però per contra el porter visitant ha començat a treure moltes boles. A falta de poc més de dos minuts, i amb el marcador 24-25, s’ha tingut dues boles per empatat que no les hem sabut aprofitar. Al final, una pèrdua de pilota i un gol en estàtic ha deixat el 24-27 final.

Bon partit tot i la derrota. Felicitar a tothom per l’esforç i l’esperit d’equip. A part del bon partit del Lluís, destacar el molt bon partit en atac d’en Pere.

Porters, Lluís, Quel i Oriol, a pista Albert, Xals, Arnau, Jordi J., Pere, Pablo, Éric, German, Jordi R., Roger R.

Fotos del partit (Joan Carles Manzano)